De 6 bedste E-mail marketing softwares for E-commerces

Email marketing softwaren er hele maskinen bag din email marketing indsats. Det er systemet, der gør det muligt, at du – manuelt som automatisk – kan få dine emails ud til de rette personer, med de rette budskaber og på det rette tidspunkt ift. den enkelte kunde, og hvor de er i deres kunderejse.

Det er med andre ord i email marketing systemet, du har dine modtagere (i lister), skriver, designer og udsender emails fra. Både manuelt og automatisk.

Nicklas Lindby
Chief Marketing Officer

📱 + 45 61 68 03 97

📧 nicklas@aspera-digital.dk

Nicklas er ansvarlig for firmaets egen såvel som vores kunders inbound marketing. Han arbejder primært med Content Marketing, SEO og Marketing automation. Både på et strategisk, taktisk og eksekverende niveau.

Hvad er et Email Marketing software?

Et email marketing software er det system, som tillader dig at udsende emails – manuelt som automatisk – til leads (potentielle kunder) og nuværende kunder – med det formål at øge CLV, effektiv leadgenerering og management og dermed skabe en højere ROI.

TIP!

Vil du blive klogere på Email Marketing, før du læser videre? Klik her og læs mere!

Email marketing systemet kan både fungere som en enkeltdel udelukkende med det formål at benytte sig af email marketing, f.eks. til udsendelse af nyhedsbreve og simple automatiserede flow, og som en form for marketing-base og CRM, hvor al information om leads, kunder, deres informationer, automatiserede aktiviteter, email flows, formularer, lead scoring m.m.

Hvad email marketing softwaren skal være for dig, afhænger af dit behov og formål. Det handler om at vælge det rette system til ens behov og setup – og netop det vil vi hjælpe dig med i netop dette indlæg!

Hvad koster et Email Marketing system?

Et email marketing system koster mellem 0 og +20.000 kr. pr. måned. Du kan få helt simple email marketing systemer, som f.eks. Mailchimp, hvor du manuelt kan udsende nyhedsbreve og emails og lave simple email automation flows. I den anden ende af skalaen finder du mere komplekse all-in-one CRM, marketing- og salgs-software, som f.eks. Hubspot og lignende, som kan koste op imod 20.000 kr. pr. måned.

Hvad er email marketing system koster, afhænger altså af dit behov og formålet med systemet for din forretning.

De Bedste Email Marketing softwares [Gratis+Betalte]

Her får du vores bud på de 6 bedste email marketing software – både gratis og betalte. Hvilket der er det bedste for dig afhænger dog 100% af dine behov, ønsker og mål med at benytte systemet.

Du finder derfor under hvert system en kort beskrivelse af hvert software, fordele, ulemper og hvem det anbefales til, samt naturligvis en pris.

På den måde kan du på bedste vis træffe en beslutning om, hvilket et, der er det rette for din forretning.

TIP!

Udvælg de softwares, som ud fra dit behov, præferencer og ønsker passer bedst til din forretning og prøv en gratis prøveperiode, som de fleste udbydere tilbyder. Så kan du teste og finde ud af hvilke af systemerne, der passer dig bedst til dig i praksis, og hvilket du skal gå videre med.

Herunder får du et overblik over alle de forskellige email marketing softwares, og hvordan de placerer sig ift. tilfredshed (udfra anmeldelser) og markedstilstedeværelse i G2’s kvadrat:

#1 Drip

Drip er et 100% e-commerce dedikeret email marketing software og CRM, som indeholder alle de nødvendige funktioner for en e-commerce (og for mange, flere til), når det kommer til email, automation og CRM.

Med ovenstående i mente, henvender Drip sig til webshopen, som ønsker de absolut bedste muligheder indenfor automatisering og personalisering. Og med priser der spænder fra 19$ til +1.599$ pr. mdr. egner Drip sig både til de seriøse e-commerce start ups og mellemstore og etablerede shops.

💰 Pris: Fra 19$ til +1.599$ pr. mdr.

🧑 Egner sig til: Den seriøse e-commerce start up, samt mellemstore og store e-commerces, som ønsker sig de bedste muligheder indenfor automatisering, personalisering og CRM.

➡️ Læs mere om Drip her: https://www.drip.com/

#2 MailChimp

MailChimp er verdens mest populære email marketing platform og er af den grund også rigtig mange virksomheders go-to, når det kommer til valg af email marketing system.

Mailchimp indeholder de basale funktioner indenfor CRM, automatisering og email marketing, som for de fleste små og mellemstore virksomheder er tilstrækkeligt. F.eks. hvis det primære formål er at udsende flotte nyhedsbreve, suppleret op med simple automatiserede flows.

Herudover er systemet meget brugervenligt, let og effektivt at bruge – også uden erfaring. Og så koster det helt ned til 0 kroner i måneden at komme igang med.

💰 Pris: Fra 0€ til +258€ pr. mdr.

🧑 Egner sig til: Den mindre, nystartede eller mellemstore e-commerce virksomhed, som skal igang med email marketing og ønsker et simpelt og billigt eller gratis system. Dog er der også løsninger for de, der ønsker mere avancerede funktioner indenfor automation, personalisering og customization.

➡️ Læs mere om MailChimp her: https://mailchimp.com/

#3 KLAVIYO

KLAVIYO er endnu et 100% dedikeret email marketing software til e-commerces.

Det integreres særdeles godt med følgende platforme:

  • BIgCommerce
  • Commerc Cloud
  • Magento
  • Shopify
  • ShopifyPlus
  • WooCommerce

Men kan ligeledes integreres med “alle andre systemer”, som de selv siger det.

KLAVIYO indeholder udover naturligvis alt indenfor email marketing, alle de nødvendige funktioner, og for mange flere til, når det kommer til automatisering, personalisering og segmentering. Ligeledes har det en masse funktionaliteter indenfor rapportering, markedsføring og analyse.

Og med priser der går helt ned til 19€, er KLAVIYO et valg for den seriøse e-commerce, uanset størrelse. Og specielt de, som kører i et af ovenstående systemer, hvor det let implementeres.

💰 Pris: Fra 19€ til +129€ pr. mdr.

🧑 Egner sig til: Den seriøse e-commerce virksomhed, som ønsker maksimal funktionalitet indenfor email og automation. Specielt e-commerces som kører i et af de mest populære CMS: Shopify, Magento, WooCommerce og BigCommerce.

➡️ Læs mere om KLAVIYO her: https://www.klaviyo.com/

#4 Hubspot Email Marketing

Hubspot er især kendt som B2B virksomhedernes marketing automation og CRM platform – en slags all in one platform. Men Hubspot har i nyere tid udvidet paletten med en billigere email marketing løsning, som blandt andet egner sig til e-commerces.

Med priser helt ned til 37€, kan du altså få adgang til Hubspot, dets CRM og en del af dets funktionaliteter indenfor email marketing – dog ikke alle.

Derfor egner Hubspots Email Marketing sig især til virksomheden, som både agerer B2B (systemets kernekompetence) og B2C, og ønsker et software med et meget intuitivt og effektivt CRM.

💰 Pris: Fra 37€ til +2944€ pr. mdr.

🧑 Egner sig til: E-commerce virksomheden som ønsker et intuitivt og effektivt email marketing og marketing automation software, som er meget stærk på CRM-delen. Evt. virksomheden som både agerer på B2B og B2C, eller virksomheden som ønsker at starte småt, og billigt, men skalere til noget større og mere komplekst på sigt.

➡️ Læs mere om Hubspot Email Marketing her: https://www.hubspot.com/

#5 Sendinblue

sendinblue startede som et digitalt bureau, men har den dag i dag udviklet til at være et effektivt email marketing og marketing automation software for både e-commerces og B2B. seninblues software er ikke så komplekst og har heller ikke så mange funktionaliteter, som nogle af de tidligere nævnte, men det indeholder for de fleste virksomheder de nødvendige funktioner, når det kommer til email marketing, marketing automation og CRM. I sammenspil med dette, er det utrolig intuitivt.

Det gør sendinblue let for især nybegyndere at benytte. Dog vil virksomheder med store ønsker ift. automatisering og personalisering muligvis føle sig begrænset

sendinblue er dermed til virksomheden, som ønsker et effektivt og samtidig simpelt stykke software, som kan klare alle de nødvendige opgaver.

💰 Pris: Fra 19€ til +129€  pr. mdr.

🧑 Egner sig til: E-commerce virksomheden som ønsker et effektivt, men samtidig simpelt email marketing software, med gode muligheder indenfor automatisering, og som kan en tand mere end de billigere og gratis versioner på markedet.

➡️ Læs mere om Sendinblue her: https://www.sendinblue.com/

#6 MailerLite

MailerLite er et billigt, intuitivt og effektivt email marketing system til webshops. Det indeholder de vigtigste funktioner indenfor automatisering og personalisering og er intuitivt og effektivt til design og udsendelse af manuelle emails og nyhedsbreve.

Og med 0-1.000 abonnenter på din liste er MailerLite gratis op til 12,000 emails pr. måned. Herfra stiger prisen efterhånden som mængden af abonnenter og udsendte emails bliver større.

MailerLite er dermed for dem, der ønsker et simpelt men effektivt og intuitivt system til virksomheden, til en lav pris.

💰 Pris: Fra 0$ til 100$ pr. mdr.

🧑 Egner sig til: E-commerce virksomheden som ønsker et billigt, men effektivt og intuitivt software med de vigtigste funktioner indenfor email automation.

➡️ Læs mere om MailerLite her: https://www.mailerlite.com/

Hvilket Email Marketing system skal man vælge?

Hvilket email marketing system, du skal vælge, afhænger af din forretning og dine behov, og vi håber derfor blot, vores bud på de bedste softwares til e-commerces kan hjælpe dig på rette spor. For der findes et væld af systemer på markedet, så der er måske et helt syvende, som vil vise sig at være et match for netop dig.

Vi anbefaler dig derfor, du finder det eller de softwares, som umiddelbart virker som det bedste match ift. funktionalitet og pris, og tager en demo eller gratis prøveperiode af disse, så du kan finde ud af, hvilket der er det rette for dig i praksis.

Vil du have personlig sparring og rådgivning ift. valg af email marketing system, så hjælper vi dig gerne på rette spor. Klik blot på knappen herunder og udfyld formularen, så hører du fra os til en uforpligtende snak!

Hvordan skal Email Marketing bruges i dit setup?

Email marketing bør være en del af enhver e-commerce virksomheds digitale setup. For det er et essentielt værktøj til at få nye kunder, fastholde sine nuværende og til at maksimere ROI. Og det første egentlige step er at vælge det rette email marketing software!

Skal du igang med email marketing og er ved at finde ud af, hvordan det præcist skal bruges i dit setup? Skal du netop til at tage de første steps og i gang med email marketing, eller vil du tage din indsats til det næste niveau med et nyt software, så du i højere kan automatisere, personalisere og effektivisere?

Vi har mange års erfaring indenfor email marketing og dets mange aspekter og discipliner, som indgår i email marketing og spiller tæt sammen med det – på tværs af brancher og i flere størrelsesforhold. Og vi hjælper dig med alt lige fra rådgivning, strategi og planlægning til eksekvering og optimering!

Vil du have uforpligtende sparring ift. din email marketing, og hvordan du kan bruge det i dit digitale setup for mest mulig succes? Send os en mail på kontakt@aspera-digital.dk eller ring til os på tlf. 60 40 10 06.