Om os

Aspera Digital

Aspera Digital blev grundlagt i 2019 med afsæt i 12 års erfaring med digital markedsføring fra større danske digitale bureauer. Vi opdagede, at der var flere interne arbejdsprocesser, der kunne optimeres til vinding for kunderne. Heraf opstod idéen til Aspera Digital.

Hos Aspera Digital har vi høje ambitioner, og vi tror på, at de kun kan opnås ved at have kundernes forretning i højsædet. Som det latinske ordsprog; Per aspera ad astra: Gennem vanskeligheder når man stjernerne.

En holistisk tilgang til digital markedsføring

Vi vil sætte standarden for, hvordan der skal arbejdes med digital markedsføring i år 2021 og frem. Og det er ikke ved at tænke marketing i siloer. Den moderne kunde har mange touchpoints på vej til sit køb – og det er over flere dage, flere marketingkanaler og måske endda flere enheder. Vi arbejder derfor holistisk med digital marketing og på tværs af de enkelte kanaler som SEO, PPC, Email marketing m.m. med afsæt i lige præcis vores kunders forretning og kunderejse.

Vi skaber bedre bundlinje

Hos Aspera Digital er vi født digitale og er ikke låst af gamle konservative tankemønstre omkring digital markedsføring. Vores mission er at fokusere fuldt ud på at skabe resultater for vores kunder, der alt sammen bunder i data og analyse. Der skal skabes vækst på de rigtige parametre for den enkelte virksomhed, og derfor er data en essentiel del i vores daglige arbejde.

Når vi ved, hvor vi skal kanalisere vores fokus, vil det afføde værdi på nøjagtigt de forretningsområder, der i sidste ende kommer til at styrke bundlinjen.