AI (Artificial Intelligence)

Hvad er AI helt præcist?

AI, som på dansk hedder: Kunstig Intelligens, dækker over et område inden for computerteknologi, hvor man beskæftiger sig med at få maskiner (og herunder computere) til at tænke og agere som mennesker – altså med intelligens.

Hvad står AI for?

AI står for Artificial Intelligence, som på dansk betyder: kunstig intelligens.

Der findes i grove træk to typer af AI:

  • Human AI; som er programmer, der tænker og opfører sig som mennesker.
  • Logik AI; som er systemer, der tænker og/eller opfører sig logisk.

AI eksempler

AI kan være mange ting, og du finder det i mange formater indenfor alle brancher og typer af teknologier. Nogle eksempler inden for AI er f.eks.:

  • Stemmegenkendelse
  • Forudsigelser vha. AI
  • Robotteknologi generelt
  • Automatiseret investering
  • Robotstøvsugere

Hvem opfandt AI? Kort historien bag AI

AI har været en del af verdenen længe, men blev først “døbt” AI, altså Artificial Intelligence, i år 1955 af John McCarthy.

Nogle af første projekter inden for AI var intelligente computere, som kunne spille skak. Den dag i dag arbejdes der med AI på et endnu højere teknologisk plan, hvor det blandt andet bruges til udvikling af robotter, forudsigelser mv.

Hvordan bruges AI indenfor salg og marketing?

AI kan bruges i forbindelse med salg og marketing i form af at personalisere, automatisere og optimere processer og marketingaktiviteter. På den måde kan AI være med til at forøge din ROI og spare dig, som arbejder med marketing og salg, for værdifuld tid og ressourcer.

Hos Aspera Digital benytter vi os af AI, som hjælper os med at bearbejde data, personalisere vores og vores kunders marketing og salg, automatisere manuelle processer og dermed få det maksimale ud af vores indsats!

Vil du høre mere om hvordan? Ring til os på tlf.  60 40 10 06.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op