Digital marketing manager

Hvad er en Digital Marketing Manager?

En Digital Marketing Manager er personen, der står for at styre og er ansvarlig for den digitale markedsføring i et firma. Med andre ord er det den digital marketing manager, som sikrer, at et firma har succes med deres online markedsføring og herunder f.eks. SEO, Google Ads, SoMe mv.

En stilling som Digital Marketing Manager er meget lig stillingerne:

Hvad laver en Digital Marketing Manager?

Hvad en digital marketing manager helt præcist laver, afhænger af hvilket firma (og tilhørende målgruppe), man er digital marketing manager i. Digital marketing er en bred disciplin, som kan indebære alt fra SEO og Google Ads til PR og SoMe. Hvad arbejdsopgaverne helt præcist består i, afhænger dermed af firmaet, behovet, og hvad der er relevant ift. deres kunder.

En Digital Marketing Managers arbejdsopgaver er f.eks:

  • Analysearbejde af marked, udgangspunkt, konkurrenter mv.
  • Fastlæggelse af strategi for digital markedsføring.
  • Fastlæggelse af mål og KPI’er for den digitalt markedsføring.
  • Styring og eksekvering af digital markedsføring på de enkelte kanaler og som helhed.
  • Rapportering til ledelse.
  • kontakt med samarbejdspartnere indenfor digital markedsføring.

Har du brug for en E-commerce Manager?

Hvis du ønsker at tage din e-commerce til det næste niveau, og du enten ikke selv har tid og/eller kompetencer her til, så er det måske lige præcis en e-commerce manager du står og mangler!

Det handler om at finde den rette person til jobbet, som besidder de kompetencer, du mangler. For du finder sjældent en, som kan det hele. Så efterlys, hvad du mangler ift. din virksomhed, udgangspunkt og dine kunder. Det kan være alt fra SEO, Google Ads, CRO, tekstarbejde, upload af produkter og meget andet.

Alternativet til en E-commerce manager er at tilkoble en samarbejdspartner i form af et digitalt bureau. Enten til at stå mere eller mindre 100% for din ecommerce eller for udvalgte opgaver f.eks. i sammenspil med dig eller din e-commerce manager.

Vil du have sparring ift. hvad der er det rette for dig? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak!

Så mangler du at sikre din succes digitalt? Måske er det lige præcis en digital marketing manager, du mangler. Alternativet er at starte et samarbejde et digital bureau, som har specialister indenfor alle discipliner siddende.

Vi hjælper virksomheder indenfor alle brancher og hjælper også gerne dig – uanset om du ønsker en samarbejdspartner med fuld kontrol over din digitale del eller som supplement og i samarbejde med dine ansatte.

Udfyld formularen herunder, så tager vi en snak om, hvad der er det rette for dig! 🙂

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op