E-commerce Manager

Hvad er en E-commerce Manager?

En E-commermce Manager er en person, hvis job er at styre og sørge for webshoppen (også kaldet e-commerce). Typisk er det e-commerce managerens job at sikre, at webshoppen spiller, opdateres, vedligeholdes mv. og i mange tilfælde også at markedsføre denne mv. Med andre ord; at det rette alt laves og leveres på rette tidspunkt.

E-commerce manager er meget lig stillingerne:

Hvad laver en E-commerce Manager?

Hvad en E-commerce Manager helt præcist laver afhænger af det enkelte firma, han/hun er ansat i, samt hvem deres kunder er. En E-commerce Manager kan lave alt fra at uploade nye produkter og skrive produkttekster til konverteringsoptimering af hjemmesiden og markedsføring af det.

Nogle typiske E-commerce Manager arbejdsopgaver er:

  • Analyse af marked, konkurrenter, udgangspunkt mv
  • Fastsættelse af mål for e-commerce
  • Plan og strategi for at nå de opsatte mål
  • Vedligeholdelse, optimering og opdatering af e-commerece
  • Markedsføring
  • Eventuel kontakt med marketingbureau
  • Rapportering til ledelse.

Har du brug for en E-commerce Manager?

Hvis du ønsker at tage din e-commerce til det næste niveau, og du enten ikke selv har tid og/eller kompetencer her til, så er det måske lige præcis en e-commerce manager du står og mangler!

Det handler om at finde den rette person til jobbet, som besidder de kompetencer, du mangler. For du finder sjældent en, som kan det hele. Så efterlys, hvad du mangler ift. din virksomhed, udgangspunkt og dine kunder. Det kan være alt fra SEO, Google Ads, CRO, tekstarbejde, upload af produkter og meget andet.

Alternativet til en E-commerce manager er at tilkoble en samarbejdspartner i form af et digitalt bureau. Enten til at stå mere eller mindre 100% for din ecommerce eller for udvalgte opgaver f.eks. i sammenspil med dig eller din e-commerce manager.

Vil du have sparring ift. hvad der er det rette for dig? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op