Google AdSense

Hvad er Google AdSense?

Google AdSense er Googles annoncevisningsprogram, som tillader dig at vise dine annoncer på andre relevante hjemmesider på internettet (eller at få vist annoncer på din hjemmeside). Google AdSense fungerer på den måde, at du tilmelder dig som hjemmeside på programmet, og du derefter vil få vist de højestbydendes relevante annoncøreres annoncer på din hjemmeside.

Herunder ser du et eksempel på, hvordan sådan en annonce kan se ud på hjemmesiden (du har nok set mange af dem før, da de findes på utallige hjemmesider):

Hvordan virker Google AdSense?

Google AdSense fungerer på den måde, du som annoncør eller hjemmeside, der ønsker at have annoncer på hjemmesiden, tilmelder dig programmet. Herefter vil dine annoncer blive vist på relevante hjemmesider ift. dine annoncer. Modsat vil du som hjemmeside, der ønsker at have annoncer, få vist de højest bydende relevante annoncer ift. din hjemmeside på din side.

Hvordan tjener man penge med Google AdSense?

Du tjener penge ved at have Google AdSense annoncer på din hjemmeside, da du får en procentdel af de indtægter, som Google har på at sælge annoncerne.

Modsat vil du som annoncør betale for at få dine annoncer vist (i grove træk: jo mere du betaler, jo mere får du dem vist), men tjene penge i form af kliks fra annoncerne og en øgede brandværdi, som vil afføde værdi på din bundlinje.

Google AdSense: Sådan signer du up og kommer igang!

At tilmelde sig som Google AdSense kræver først og fremmest, du signer up, og så er du i bund og grund i gang. Herunder finder du guiden til, hvordan du kan få vist annoncer på din hjemmeside vha. Google AdSense:

Du signer up til Google AdSense ved at følge Googles egen guide til dette

  1. Klik ind på: https://www.google.com/adsense/start/#/?modal_active=none
  2. Klik “Tilmeld dig nu”
  3. Tilføjen URL’en på den side, du ønske at vise annoncer på.
  4. Tilføj din e-mailadresse
  5.  Log ind med din Google Konto (hvis du ikke har sådan en, skal du oprette en)
  6. Vælg land og område.
  7. Læs og accepterer de viste betingelser
  8. Klik “Lav bruger”

Du kan læse mere i Googles egne guide her: https://support.google.com/adsense/answer/7402253?hl=en

Vil du have personlig hjælp til at annoncere vha. Google AdSense eller til hvordan, du kan bruge det til at øge din kendskabsgrad som brand? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os snarest!

Vil du have personlig hjælp til at annoncere vha. Google AdSense eller til hvordan, du kan bruge det til at øge din kendskabsgrad som brand? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os snarest!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op