Grey Hat SEO

Hvad er Grey Hat SEO?

Grey Hat SEO er et begreb inden for søgemaskineoptimering, hvor man bruger teknikker og strategier, som holder sig inden for søgemaskinernes retningslinjer eller lige på grænsen herpå (i en form for gråzone ofte). Der benyttes oftest teknikker, som måske er tilladt den dag i dag, men ikke med alt sikkerhed er i fremtiden. På den måde kan man sige, at Grey Hat SEO er lidt midt imellem White Hat og Black Hat SEO.

Grey Hat SEO benyttes oftest, da det virker hurtigere og mere effektivt end White Hat SEO. Der er dog en risiko for, at man kan blive straffet af søgemaskinerne. Hvis ikke nu, så i fremtiden. Og dette kan have store konsekvenser.

Hvilke teknikker er Grey Hat SEO?

Grey Hat SEO teknikker er teknikker, som går bevæger sig på en hårfin grænse mellem White Hat SEO og Black Hat SEO. Og altså i en form for gråzone.

Eksempler på Grey Hat SEO teknikker er f.eks.:

  • Betaling for links på den ene eller anden måde.
  • Stort brug af keywords i content.
  • Tekst primært til søgemaskinerne og ikke til brugerne.

Og mange flere.

Vil du læse mere om White Hat SEO teknikker, kan du gøre dette her. Black Hat kan du læse om her.

I tvivl om din SEO-indsats kan blive straffet?

Er du i tvivl om, hvorvidt dine SEO-indsats og teknikker holder sig indenfor grænsen, eller om du skal frygte for en straf fra søgemaskinerne eller et fald i dine placeringer?

Vi hjælper dig gerne. Ring til os på tlf. 60 40 10 06, så hjælper vi dig med at vurdere, om du er på den rigtige eller forkerte sig de grænsen ift. søgemaskineoptimering.

For selvom teknikkerne måske virker nu, kan det have stor konsekvenser for din tilstedeværelse i søgemaskinerne på længere sigt.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op