GSC (Google Search Console)

Hvad er Google Search Console (GSC)

Google Search Console er Googles gratis værktøj (tidligere kendt som “Google Webmaster Tool) til at overvåge og finde fejlen på ens hjemmeside ift. Google søgeresultater.

Hvad er GSC, og hvad står det for?

GSC er en forkortelse, som står for Google Search Console

Det vil sige du altså i Google Search Console både kan se din hjemmesides performance, generelle tilstand og finde fejl.

Google Search Console funktioner

Herunder ser du de forskellige funktioner, som du finder i Google Search Console:

Hvor man f.eks. under effektivitet kan se ens hjemmesides placeringer generelt og på udvalgte sider/søgeord, markeder mv. og under mobilvenlighed kan få et indblik i, hvor mobilvenlig ens side er (en yderst vigtig faktor ift. SEO).

Herunder ses et screenshot af fanen “effektivitet”:

Kom i gang med Google Search Console

Hvis du ikke allerede har koblet Google Search Console til din hjemmeside er det bare at komme igang. Jo før jo bedre. Det giver dig nemlig en masse indsigt og data, som er guld værd i dit arbejde online.

TIP!

Brug Googles guidelines til at komme i gang med Google Search Console her.

Har du allerede koblet din hjemmeside til GSC, så er det blot at bruge det og kigge rundt i alt den data, du finder herinde. Dette kan du bruge til at få et overblik over performance, udvikling og forbedringer.

Har du brug for hjælp til at komme i gang eller bruge og forstå din Google Search Console data? Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 60 40 10 06 eller ved at udfylde formularen herunder til en uforpligtende snak. 

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op