Hjemmeside

Hvad er en hjemmeside?

En hjemmeside er en samlet betegnelse for en eller flere websider (dokumenter/filer), som ligger under et og samme domæne. Typisk består en hjemmeside af både tekst, billeder, knapper, funktioner mv., man som hjemmeside-bruger kan benytte sig af.

En hjemmeside er kodet gennem kodesprog som HTML, CSS mv., men den dag i dag er de fleste hjemmesider opbygget via et CMS. Det er nemlig både nemmere og hurtigere at lave, opdatere og vedligeholde og giver for de fleste et pænere resultat og tilstrækkelig funktionalitet.

Hvad koster en hjemmeside?

En hjemmeside koster som minimum omkring 200 kr. i opstart og 20 kr. i månedlig udgift herefter. En hjemmeside kan dog komme op og koste mange hundrede tusinde kroner. Hvad en hjemmeside koster afhænger altså af, hvad du skal have lavet, hvad formålet er, hvem der laver det mv.

Hvis du ønsker at lave en så billige hjemmeside som mulig, skal du som minimum købe et domæne og hoste din hjemmeside et sted, og så findes der flere forskellige gratis CMS på markedet, du kan benytte dig af.

Rådgivning indenfor hjemmesider?

En ny hjemmeside kan være en stor investering, som kræver meget viden, flere beslutninger og vil have stor betydning for din forretning.

Vi oplever derfor, det tit kan være svært at finde rundt i priser, råd, udbydere, CMS-systemer mv. for dig, der skal have en ny hjemmeside.

Vi har meget erfaring med opbygning og optimering af hjemmesider på alle fronter, og vi kan også rådgive og hjælpe dig, når du skal have en ny hjemmeside, optimere den nuværende, have nyt CMS eller lignende.

Ring til os på tlf. 60 40 10 06 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op