HubSpot

Hvad er HubSpot, og hvordan virker det?

HubSpot er en software og et værktøj, som hjælper virksomheder med at samle deres aktiviteter – på tværs af afgreninger af firmaet – under én paraply: HubSpot.

Det gør HubSpot gennem et all-in-on værktøj, hvori du som virksomhed kan have:

  • CRM
  • CMS
  • Marketing
  • Salg
  • Kundeservice

Og alt, der hører sig til.

Det vil f.eks. sige, bare marketing-delen af HubSpot indeholder ting, som kan hjælpe dig med alt fra at forøge din trafik, konvertere dine besøgende til leads, dine leads til kunder og dine kunder til loyale kunder.

Formålet med Hubspot er at hjælpe virksomheder med overordnet at blive større og bedre – med en kunde-fokuseret tilgang. Du kan høre mere om, hvad Hubspot er, i deres egen video herunder:

Hvem kan bruge HubSpot, og hvad koster det?

HubSpot er, som de selv siger, til alle virksomheder og størrelser af virksomheder. Deres CRM er gratis, men skal du benytte deres marketing-, salgs- og/eller kundeservice-dele kræver det, at du skal investere tid og penge i det.

Her koster det alt fra omkring 35€/260 DKK og op til 2.500€/+18.000 DKK pr. del om måneden.

Med de mange funktionaliteter, den holistiske tilgang og relativt høje prisniveau benyttes HubSpot især af B2B virksomheder på tværs af verdenen. Den dag i dag benytter mere end 55.500 virksomheder HubSpot.

Alternativer til HubSpot

HubSpot har mange funktionaliteter indenfor flere områder som: Salg, email marketing, CMS, CRM og meget andet. Det afhænger altså af, hvad du vil benytte HubSpot til, hvad dine alternativer er.

Af andre all in one HubSpot-lignende softwares er blandt andet:

  • Marketo
  • SendinBlue
  • ActiveCampaign
  • drip

Og flere, som indeholder nogenlunde samme funktionaliteter og ligger i samme prisleje.

Læs evt. vores blogindlæg om de 7 bedste marketing automation softwares.

Er det primære formål et simpel CRM og email marketing? F.eks. i forbindelse med en ecommerce og udsendelse af nyhedsbreve. Så findes der også mange andre billigere alternativer som blandt andet: Klaviyo, MailChimp, Heyloyalty m.fl.

Vil du have personlig rådgivning ift. valg af software? Klik her og udfyld formularen, så hører du fra os!

Kom i gang med HubSpot i dag!

Vil du samle din aktiviteter, data og kundeinformationer under en paraply? Og samtidig automatisere og effektivisere processer indenfor salg, marketing og service?

HubSpot kan hjælpe dig med lige netop dette, og du kan komme i gang allerede i dag. Helt gratis, hvis du udelukkende ønsker at benytte dig af deres gratis CRM.

Vil du i gang? Tøv ikke med at ringe til os på tlf. 60 40 10 06 eller udfyld formularen herunder, så hører du fra os, og vi kan sammen definere næste dit næste step for at komme i gang med HubSpot! Vi har mange års med Hubspot og alt lige fra strategi, opsætning og eksekvering på platformen.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op