Internt link

Hvad er et internt link?

Et internt link er et hyperlink, som linker fra en side på din hjemmeside til en anden side på din hjemmeside. F.eks. en landingsside til en landingsside, eller fra en landingsside til et billede eller dokument. Forskellen på et eksternt link og internt link er, at linket peger på en side på dit eget domæne og ikke på en andens domæne (og linker ud fra din side). Dette kaldes også for intern linkbuilding.

Hvorfor arbejde med interne links?

Interne links connecter dit domæne og dine sider, og hjælper både brugeren og ikke mindst Google med at forstå strukturen og din hjemmeside generelt.

Interne links kan på din måde bruges i forbindelse med din SEO-indsats til at skabe en form for hierarki og tildele linkværdi mellem de enkelte sider og dermed opnå bedre placeringer. Derfor er interne links en forholdsvis effektiv og væsentlig del af det at arbejde med SEO.

Hvad er et eksempel på et internt link?

Et eksempel kan være, du har mange eksterne links til en værdifuld ressource på din hjemmeside. Ved at oprette interne links fra denne side til money-sites på din hjemmeside (sider, som der har høj værdi, typisk fordi det er her, dine besøgende konverterer) tildeler du værdi til denne side. Dette kan hjælpe siden med at rangere i søgemaskinerne.

Vil du i gang med at arbejde med interne links?

Interne links kan være en uoverskuelig process at starte. Hvor skal man bygge links, til hvad og hvorfor?

Samtidig kan intern linkbuilding (dét at bygge interne links fra en side til anden på dit domæne) være en yderst effektiv måde til at få bedre placeringer på vigtige søgeord.

Vi er eksperter i at bygge interne links, og kan vha. AI og data finde frem til hvilke links, der skal bygges til hvad og hvorfra.

Skal vi tage en snak om, hvor du skal lægge din indsats? Udfyld formularen herunder, så tager vi en uforpligtende snak.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op