MailChimp

Hvad er MailChimp?

MailChimp er et email marketing software, som startede i USA i 2001, og er den dag i dag verdens mest populære af slagsen. Det er brugt i hele verdenen og er især populært blandt små og mellemstore virksomheder.

Hvis du sommetider modtager nyhedsbreve i din mails indbakke, så er du helt sikkert allerede stødt på MailChimp – bare uden du vidste det.

En god håndfuld af disse nyhedsbreve er nemlig med god sandsynlighed udsendt via MailChimp.

Udover at designe og udsende nyhedsbreve til kontakter efter eget valg, så er MailChimp også en platform, som hjælper virksomheder med automatisering (herunder email automation) og personalisering. Det fører os videre til næste afsnit.

Hvad bruges MailChimp til?

Hvad MailChimp helt præcist bruges til afhænger af den enkelte virksomheds behov. Nogle bruger bare MailChimp til udsendelse af deres ugentlige nyhedsbreve og for andre er MailChimp det bærende CRM, bruges til automatiserede email marketing flows, personalisering m.m.

I grove træk kan MailChimp bruges til følgende i en virksomhed:

MailChimp primære funktioner:

  • Design af nyhedsbreve og emails.
  • Manuelt udsendelse af nyhedsbreve og emails til segmenterede liste af kunder efter dit valg.
  • Automatisk udsendelse af emails ud fra tidpunkt, udvalgte triggers, kontaktoplysninger, aktivitet m.m.
  • Nem importering og eksportering af kontakter.
  • Måling af effektivt via statistik og data.
  • Design af formularer til indsamling af leads m.m.

Med andre ord; de basale funktioner for at email marketing system. Du kan læse mere om andre email marketing softwares på vores indlæg med de 6 bedste email marketing softwares til e-commerces her.

Med det formål at fastholde nuværende kunder, aktivere gamle, skabe genkøb og konvertere mulige kunder til kunder. Og dermed skabe en – ofte meget – forøget ROI.

Hvorfor arbejde med email marketing og nyhedsbreve?

Virksomheder der arbejder med email marketing performer generelt bedre. Faktisk har 85% af de virksomheder, der performer bedst på verdensplan, arbejdet aktivt med email marketing i mere end 3 år.

Og hvorfor så det? Jo, fordi at email marketing og herunder udsendelse af nyhedsbreve medvirker til mere effektiv leadgenerering og højere CLV!

Dette afspejler sig i en højere ROI.

TIP!

Læs mere om email marketing, dets mange fordele, og hvordan du kommer igang, lige her.

MailChimp henvender sig med deres lave priser især til små og mellemstore virksomheder. Og de har en løsning til alt herimellem, hvor de enkelte pakker varierer i funktioner, mængden af kontakter tilgængelige m.m.

MailChimp koster fra 0 USD i måneden op til +299 USD i måneden.

TIP!

Læs mere om MailChimp og se deres priser her.

Vil du i gang med email marketing eller have konkrete optimeringstiltag, sparring og rådgivning til din nuværende indsats? Udfyld formularen herunder og bliv ringet op!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op