PPC specialist

Hvad er en PPC Specialist

En PPC Specialist er en person, som er specialiseret i Pay Per Click markedsføring. Altså de markedsføringskanaler, hvor man betaler pr. klik. Disse tæller blandt andet Google Ads, Bing Ads, Affiliate Marketing m.fl.

Hvad laver en PPC Specialist?

En PPC Specialist arbejder typisk med alt fra planlægning, strategi, eksekvering og optimering på PPC kanaler. Hvilke kanel, hvordan og i hvilken grad en PPC specialist arbejder på, afhænger af det firma og job, som PPC specialsten er ansat i.

En PPC Specialist arbejder typisk med nogle af følgende annonceringskanaler og medier:

  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Yahoo Ads
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest

Hvorfor du bør hyre PPC Specialist

Klikpriserne på PPC kanalerne er kun blevet dyrere og vil nok fortsætte med at stige i takt med det stigende forbrug og udbydere. Herudover bliver konkurrencen større, dataen mere kompleks og mulighederne flere.

Det betyder, det er alfa omega at have dygtige PPC specialister, som sikrer, du får det maksimale ud af dine annoncekroner! Hvis ikke, du har dette, kan du hver dag, måned og år smide hundredtusindvis af kroner “ud ad vinduet”. Det oplever vi desværre af og til er tilfældet.

Hos Aspera Digital har vi nogle af landets dygtigste PPC Specialister, som arbejder med alt fra strategi til eksekvering og optimering af annoncekonti indenfor alle brancher og markeder. Og vi hjælper også gerne dig med at maksimere outputtet af din marketingindsats!

Udfyld formularen herunder, så tager vi en uforpligtende snak.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op