SaaS marketing

Hvad er SaaS marketing?

SaaS er en forkortelse for “Software as a service” og SaaS marketing dækker dermed over markedsføring af firmaer, som udbyder softwares. Det kan f.eks. være CRM systemer, online værktøjer, ERP systemer, regnskabsprogrammer og meget andet. Alt der kan defineres som en software.

Markedsføring af en SaaS virksomheder kan både være målrettet B2B og B2C, alt afhængig af, hvem det henvender sig til. Ofte er SaaS virksomheder dog B2B og altså softwares til virksomheder.

Typiske SaaS marketingkanaler

At få succes med SaaS marketing handler, som alt andet markedsføring, om at vælge de rette marketingkanaler, budskaber ift. ens kunderejse.

Herunder finder du de typiske SaaS marketingkanaler, vi ser den dag i dag:

Vil du igang med SaaS marketing?

Skal du have markedsføring din SaS virksomhed, men ved ikke hvor du skal starte, hvordan og hvor meget? Vi sidder hos Aspera Digital med alle kompetencer indenfor digital markedsføring og er eksperter i at lægge den helt rette strategi for virksomheder.

Skal vi tage uforpligtende snak om, hvad der skal til for tage din SaaS virksomhed udover stepperne eller til det næste niveau med SaaS marketing? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op