SEMRush

Hvad er SEMRush?

SEMRush er et SEO og Google Ads værktøj, som især er specialiseret i søgeordsanalyse, tracking af søgeord og placeringer, konkurrentanalyse, linkbuilding-arbejde og meget andet. Med andre ord er det et all-in one SEM-værktøj med lignende Ahrefs, Moz m.fl. (Psst. læs mere om SEO værktøjer i vores bud på årets 35 bedste SEO værktøjer her)

Du kan blive klogere på, hvad SEMRush er i deres egen video her:

Hvad koster SEMRush?

SEMRush koster mellem 99 USD og 399 USD alt afhængig af hvilken løsning, der er den rette for dig. De har nemlig 3 forskellige løsninger alt afhængig af, dit formål og om du er bureau, freelance, almindelig firma og lignende.

Herunder ser du priserne fra SEMRush hjemmeside:

SEMRush priser

Hvad kan man bruge SEMRush til?

SEMRush kan bruges til flere discipliner indenfor SEM og herunder SEO og Google Ads. Det er nemlig som sagt til all in online værktøj, som indeholder flere funktioner. Herunder ser du nogle af SEMRush mest benyttede funktioner:

Dette kan SEMRush blandt andet bruges til:

  • Analyse af konkurrenters sider og tilstedeværelse i søgemaskiner
  • Søgeordsanalyse
  • Linkbuilding-arbejde
  • Analyse af trafik
  • Sammenligning af domæner
  • Placeringstræk
  • PPC søgeordsværktøj

Og meget andet.

SEO værktøjer er ikke nok til topplaceringer

Der er ingen tvivl om, at SEMRush kan styrke din vej mod top placeringer i søgemaskinerne – både i form af SEO og PPC. Ligesom mange af de andre SEO værktøjer kan. Det handler om at finde de værktøjer, som fungerer bedst for en.

Men med det sagt, er SEO værktøjer ikke nok til at nå topplaceringerne alene. De hjælper dig med analysearbejder, data og at få mere ud af din indsats, men en indsats er nødvendig.

Så hvad er næste step for dig til bedre placeringer? Det hjælper vi dig gerne med at klarlægge. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op