SEO Pyramiden

Hvad er SEO Pyramiden?

SEO Pyramiden er en pyramide, som forklarer de 3 dele, som SEO består af, og hvordan du bør prioritere dit arbejde med SEO:

Herunder ser du SEO Pyramiden og en række af de elementer, som hver del indeholder.

Grundtanken bag pyramiden er, at nederste del af pyramiden: Teknisk SEO, danner fundamentet for din SEO-indsats, og er det første du bør have styr på. Herefter bør du prioritere onsite SEO, før du arbejder med Off site SEO som linkbuilding, outreach m.m.

SEO Pyramidens 3 lag

SEO Pyramiden består af 3 lag, som er de 3 dele af det at lave søgemaskineoptimering:

Som det kan ses i pyramiden er det, det tekniske fundamentet som danner grundlaget for hjemmesiden og dens potentiale i søgemaskinerne.

Herefter er der onsite, som indebærer indhold på siden, title tags, meta beskrivelser mv. og øverst er der offsite og eksterne signaler som link og omtale på andre hjemmesider:

Som udgangspunkt arbejder man med SEO nedefra og op og arbejder f.eks. ikke med linkbuilding, uden der er styr på de vigtigste tekniske aspekter af hjemmesiden.

Hvad skal sikre din succes med SEO?

En succesfuld SEO strategi berører alle 3 aspekter af SEO og hermed SEO pyramiden. For den dag i dag får man ikke succes med søgemaskineoptimering ved blot at have styr på det tekniske aspekt, skrive lange tekster eller at lave links til sin hjemmeside.

Vi anbefaler, du læser vores guide, der indeholder alt du skal vide, inkl. en step-by-step guide til SEO her.

Alternativt tager vi gerne en uforpligtende snak med dig, om hvad der skal sikre din succes, og hvordan du bedst muligt får succes. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op