SMM (Social Media Marketing)

Hvad står SMM for?

SMM er en forkortelse som står for Social Media Marketing. Altså med andre ord; markedsføring på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl.

Hvad er Social Media Marketing (SMM)

Social Media Marketing (også kendt som forkortelsen SMM) dækker over al markedsføring på de sociale medier. Det vil sige markedsføring af et produkt, en tjeneste eller en virksomhed på et socialt medie som Facebook, Instagram, LinkedIn eller lignende.

SMM er de seneste år blevet meget populær i hele verdenen, og der har generelt været et stort skifte fra traditionel markedsføring til online markedsføring. Og her især markedsføring på de sociale medier.

Og det er med god grund. For det er her, brugerne er og dermed også ens målgruppe. Herudover er der et væld af muligheder ift. segmentering, retargeting, personalisering m.m. Det gør SMM til en yderst rentabel form for markedsføring – uanset branche og marked.

TIP

Læs mere om Social Media strategi her.

Det handler om at vælge de rette medier, det rette budskab m.m. ift. ens kunder og deres kunderejse.

Vil du høre mere om Social Media Marketing (SMM)? Vi har nogle af landets dygtige SoMe specialister og erfaring på tværs af markeder, brancher og virksomheder. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig! Ring til os på tlf. 60 40 10 06 eller udfyld formularen.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op