SoMe manager

Hvad er en SoMe Manager?

En SoMe Manager er en person, hvis primære ansvarsområde er at styre og kontrollere sociale medier (som SoMe står for). Typisk består en SoMe Managers arbejde altså i at opdatere og optimere en eller flere virksomheders sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram, LinkedIn mv. Det kan både være i form af organiske opslag, svare på beskeder fra kunder og at opsætte betalte annoncer.

Hvad laver en SoMe Manager så egentlig?

Hvad en SoMe Manager helt præcist laver, afhænger af hvor man er ansat. Typisk består arbejdet i følgende:

  • Skriv af organiske opslag.
  • Opsætning og optimering af annoncer.
  • Generel vedligeholdelse og opdatering.
  • Svar på beskeder og anmeldelser fra kunder.

På en eller flere af følgende sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest mv.

Hvorfor ansætte en SoMe Manager?

Der er et enormt publikum på de sociale medier, og mulighederne for målretning er mange og bliver bedre og bedre. Hvorfor de sociale medier i den grad er en effektiv marketingkanal.

Herudover har dine sociale medie-profiler en stor indflydelse på dit brand udadtil, og dermed dine kunders associationer med dig.

Det er derfor afgørende, du sørger for at opdatere, vedligeholde og optimere dine sociale medier – og oftest også arbejder med annoncering herpå.

Og det er lige præcis dette, din SoMe manager hjælper dig med, og derfor du (måske) bør ansætte en. Alternativet er at få hjælp af professionelle ved en samarbejdspartner.

Vi arbejder med sociale medier og har nogle af landets bedste SoMe managers her i huset. Skal vi også hjælpe dig? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os snarest!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op