SoMe (Social Media)

Hvad er SoMe, og hvad står det for?

SoMe står for: Social Media (altså Sociale Medier på dansk) og er dermed en bred fortegnelse, der dækker over alle de sociale medier som: Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok m.fl.

Sociale medier fylder meget i manges hverdag – både i Danmark og på verdensplan. Derfor er markedsføring på sociale medier også en oplagt og oftest yderst effektiv marketingkanal.

Hvad er SoMe Marketing?

SoMe Marketing dækker over al markedsføring på sociale medier. Langt de fleste sociale medie-platforme giver virksomheder muligheder for annoncering til platformens brugere.

Det er f.eks. i Danmark særdeles populært at lave annoncering på: Facebook, Instagram, LinkedIn, men de nye sociale medier som Snapchat, TikTok m.fl. vinder også frem – og flere kommer konstant til.

Hvilke sociale medier man som virksomhed bruger i sin SoMe strategi (hvilke og hvordan, man bruger sociale medier i sin marketing) afhænger i høj grad af virksomhedens målgruppe.

Hvad er SoMe kommunikation?

SoMe kommunikation dækker i sin bredeste forstand over, hvordan man kommunikerer på sociale medier. Både ift. privat til privat og virksomhed til privat.

SoMe kommunikation er et vigtigt begreb i SoMe marketing, da det er altafgørende, at man som virksomhed kommunikerer på den rette måde til sin målgruppe og ift. det medie, man befinder sig på, og det brand, man ønsker at være

Første step til en succesfuld SoMe kommunikation er dermed at have modtageren (målgruppen) i fokus, hvilket medie man kommunikerer på og selvfølgelig at tænke over, hvilket brand, man ønsker at afspejle udadtil.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op