VPN

Hvad er VPN?

En VPN, også kendt som et Virtual Private Network, giver dig, som internetbruger, privatliv online ved at skabe et privat netværk fra et offentligt internet. Med andre ord, gør en VPN software, at du kan sidde derhjemme på din egen IP, men få det til at se ud som om, at du sidder et helt andet sted på en offentlig IP.

På den måde giver en VPN dig en sikker forbindelse, så andre personer ikke kan spore din aktivitet mv. tilbage til din computer.

Hvad står VPN for?

VPN er en forkortelse, som står for Virtual Private Network.

Hvordan virker VPN?

En VPN virker på den måde, at du installerer en VPN software på din computer. Sådan en kan du finde ved at Google “VPN”. Alternativt anbefaler vi selv ExpressVPN.

Når du aktiverer VPN vil alt din internetaktivitet nu sendes forbi en ekstern server, før du besøger hjemmesider på internettet. På den måde, bliver den egentlige IP, adresse mv. sløret, og det er ikke muligt for andre at se, hvilke hjemmesider du besøger.

Hvorfor bruge VPN?

En VPN kan bruges til flere formål og i flere sammenhænge. F.eks. hvis man sender private oplysninger eller foretager noget, hvor man ikke ønsker, det kan spores tilbage til en. Af andre ting, det kan bruges til, er f.eks. at tilgå en udenlandsk IP ifm. streaming, se søgeresultater ifm. SEO, Google Ads eller lignende og meget andet.

Herunder finder du nogle af de typiske årsager til at bruge VPN:

Hvorfor bruge VPN? 3 typiske formål:

  1. Man foretager noget privat, som ikke skal kunne spores tilbage til en.
  2. Man ønsker at tilgå udenlandske IP’er ifm. SEO eller Google Ads.
  3. Man ønsker at tilgå udenlandske IP’er ifm. streaming eller lignende.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge en VPN til din internationale SEO eller Ads indsats? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op