Webdesigner

Hvad er en webdesigner?

En webdesigner er en der har specialiseret sig i det at designe webindhold. Det kunne for eksempel være en hjemmeside, en landingsside og andet indhold på WWW/internettet.

Dygtige webdesignere har også UX for øje i deres design af hjemmesider mv. således både design og brugervenlighed kan gå op i en højere enhed.

Hvad laver en webdesigner?

Helt konkret så sidder en webdesigner og designer elementer til webindhold. Som nævnt tidligere vil dette oftest være elementer på hjemmesider såsom forsiden, footeren, Call to Action knapper, “Kontakt” side og alle elementer der tilsammen udgør en hjemmeside.

Hvad tjener en webdesigner?

I gennemsnit tjener en webdesigner 32.342 kr,- om måneden.

En webdesigners løn vil dog selvsagt afhænge af kvalifikationer og CV. Som det kan ses på grafen ovenfor kan dygtige webdesignere komme helt op og tjene over 50.000 kr,- om måneden. Dette er dog formentlig som leder for en større afdeling med flere webdesignere man har ansvaret for.

Hvad koster en webdesigner?

Webdesignere har typisk timepriser, der ligger fra omkring 500 kr,- og op til omkring 1.000 kr,-  Så hvis du skal ud og have professionel hjælp til design af en hjemmeside, så vil det typisk være denne timepris du vil blive mødt af.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op