Webinar

Hvad er et webinar?

Et webinar er et seminar, som afholdes online. Det vil med andre ord sige, at “underviser/aholder” ikke sidder i samme rum som deltagerne, men at selve seminaret optages og sendes live gennem streaming.

Et webinar er især de seneste år blevet aktivt anvendt i stor grad til leadgernering indenfor B2B. Altså afholdelse af relevante og værdifulde webinarer (gratis) ift. ens kernemålgruppe. Både med henblik på at skabe omtale, branding og nye kendskaber og kunder.

Hvordan laver man et webinar?

At lave et webinar handler i bund og grund om at finde den gode, relevante og værdiskabende værdi for din målgruppe. Herefter at realisere ideen ved at planlægge og opsætte og til sidst afholde webinaret.

Før dette lægger selvfølgelig markedsføring/distribueringen af dit webinar – for ingen webinar uden deltagere. Og ingen deltagere uden markedsføring. Her handler det om at markedsføre webinaret på de rette kanaler ift. ens kunder og deres kunderejse.

<div style=”text-align: center; margin-top: 10px; margin-bottom: 20px;”><a class=”btn btn-info” href=”https://aspera-digital.dk/kunderejse-whitepaper/”>Download Step-by-Step Guide til kunderejse-drevet marketing</a></div>

Herunder finder du, hvordan man laver et webinar i kogt ned til 8 simple steps:

8 trin: Sådan laver man et webinar:

  1. Definer målsætning med dit webinar.
  2. Lav en konkret plan for dit webinar.
  3. Find på den gode idé.
  4. Markedsfør dit webinar og indsaml deltagelse.
  5. Afhold webinar.
  6. Saml op og konverter deltagere til kendskaber og kunder.
  7. Mål på effekten af dit webinar.
  8. Gentag

Kom igang med webinars i dag!

Du har ovenstående opskriften på, hvordan du kommer igang med webinar og at holde dit, måske, første webinar.

Men selvom opskriften kan koges ned til 8 simple trin, så er vær trin en omfattende proces, som bør danne grundlag i analyse og data og en vis ekspertise. F.eks. hvad er relevant content, og hvad er værdifuldt content? Og dernæst, hvor og hvordan skal du markedsføre dit webinar? Og sidst men ikke mindst; hvordan får du det maksimale ud af dit webinar og konverterer de leads, du får, til kunder?

Vi har erfaring med webinar indenfor flere forskellige brancher, og ved, hvor effektiv et værktøj det kan være både ift. branding og leadgernering.

Skal vi hjælpe dig igang? Udfyld formularen herunder, så tager vi en uforpligtende snak og sparring ift. hvad der er det rette for din virksomhed!

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op