White Hat SEO

Hvad er White Hat SEO?

White Hat SEO er et begreb, som beskriver brugen af SEO teknikker og strategier, som holder sig inden for søgemaskinernes mange retningslinjer. White Hat SEO er altså den diametrale modsætning til Black Hat SEO.

I grove træk kan man sige, at White Hat SEO er kendetegnet ved, at man her har fokus på optimering ift. brugerne og ikke udelukkende søgemaskinerne

Hvilke SEO teknikker er White Hat?

White Hat SEO-teknikker er teknikker, som holder sig inden for Googles retningslinjer.

Eksempler på White Hat SEO er f.eks.:

  • Kvalitets content med værdi til modtageren
  • Lav load hastighed
  • Mobilvenlig hjemmeside
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Title tags og meta beskrivelser med fokus på den søgende
  • Naturlige backlinks

Og mange flere.

Modsat f.eks. betalte links, indhold som udelukkende serveres for søgemaskinerne m.fl. metoder, som hører under betegnelsen: Black Hat SEO

En mellemting mellem de to er Grey Hat SEO, hvor man bevæger sig på en hårfin grænse og benytter sig af teknikker, som er i en gråzone (deraf navnet).

Vil du i gang med White Hat SEO?

White Hat SEO har modsat Black Hat SEO fokus på de langvarige og bæredygtige resultater. Med White Hat SEO – modsat Black Hat SEO – risikerer du med høj sandsynlighed ikke at blive straffet eller opleve fald i placeringerne, når søgemaskinerne opdaterer sine algoritmer og generelt bliver bedre til at “fange” hjemmesideejere, som bryder deres retningslinjer.

Hos Aspera Digital benytter vi os af White Hat SEO, hvor vi både optimerer ift. brugeren og søgemaskinerne – dette giver nemlig, det bedste resultat!

Skal vi hjælpe dig? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op