SEO Aarhus

Nogle siger, at man ikke eksisterer, hvis man ikke er på Google (og altså arbejder med SEO). Og det kan der være noget med. For hvordan får du succes og kunder – f.eks. i din butik i Aarhus eller på din webshop – hvis ingen ved, du findes?

Langt størstedelen af kundens rejse fra informationssøgning til køb foregår nemlig på søgemaskinerne – så det er her, du skal være til stede, og det er også derfor, at søgemaskinerne er den bærende omsætnings- og trafikkilde for en stor del af de danske virksomheder.

SEO er din vej til søgemaskinerne, som sikrer dig konstant gratis trafik på hjemmesiden og i din butik! Læs herunder mere om SEO Aarhus, hvad søgemaskineoptimering kan gøre for din forretning, og hvordan vi kan hjælpe dig igang allerede i dag.

Lokal SEO med fokus på din målgruppe i Aarhus?

SEO AarhusEr du placeret i Aarhus og vil gerne have flere besøgende i butikken? Med lokal SEO målretter vi vores SEO-indsats mod din målgruppe f.eks. i Aarhus og sikrer dig flere henvendelser og salg.

Hos Aspera Digital har vi fokus på din bundlinje og kanaliserer derfor vores fokus lige præcis der hvor, det kan mærkes i din forretning. Hvis det er på de lokale søgninger indeholdense “Aarhus”, “nær mig” eller lignende, som sikrer det fysiske salg i butikken, er det her vi lægger vores indsats og får din hjemmeside til tops! Og det vil du kunne mærke.

Læs mere om lokal SEO, og hvad det kan gøre for din forretning ved at klikke her.

Skaler din forretning fra Aarhus til resten af verdenen med SEO

Mange af Danmarks største virksomheder er startet i Aarhus. Disse tæller blandt andet Arla, Dansk Supermarked, Vestas, Jysk m.fl.

Ønsker du også at skalere din Aarhus virksomhed til resten af verdenen? Søgemaskinerne og herunder søgemaskineoptimering kan være din nøgle til resten af verdenen – specielt i synergi og samspil med andre digitale kanaler som SoMe, Amazon, m.m.

Med SEO kan du fremskaffe gratis og konstant trafik fra hele verdenen alt afhængig af, hvilke verdensdele og lande, der er relevante for præcis din forretning.

Vi arbejder med SEO på tværs af markedet og landegrænser og hjælper med alt lige fra strategi til eksekvering af din indtræden på nye markeder og udvidelse samt penetrering af eksisterende markeder.

Læs mere om digitale strategier og indtrædelse på nye markeder på vores side om digital strategi.

Trofast lokalt digitalt bureau i hjertet af Aarhus

Søger du en trofast og lokal samarbejdspartner til din SEO i Aarhus? Vi er et digitalt bureau placeret i hjertet af Aarhus – mere præcist ved Klosterport i Aarhus C – som er specialiseret i søgemaskineoptimering og har mange års erfaring hermed på tværs af markeder og brancher.

Vi har erfaring med alt fra at eskalere mindre Aarhus virksomheder til landsdækkende succeser vha. SEO m.m., samt at skaffe mere trafik og omsætning til den lokale butik i Aarhus med en fokuseret indsats på lokal SEO med den primære KPI om en forøgelse i butiksbesøgende.

 

Skal vi også hjælpe dig? Ring til os på tlf. 60 40 10 06 eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig og tager en uforpligtende snak.

Simon Nielsen
CCO & Partner
📱 + 45 60 40 10 04

Vil du høre mere? Bliv ringet op