Social Media strategi

Hos Aspera benytter vi vores indsigt i de sociale medier og vores forretningsforståelse til sammen med dig at få lagt den rigtige strategi for lige netop din virksomhed.

Vi har en stor forretningsforståelse indenfor enhver branche og bruger mange ressourcer på at sætte os ind i jeres behov, samt hvordan jeres kunder interagerer med de sociale medier.

Dette forvandler sig typisk til en rapport eller lignende, der simpelt beskriver jeres fremtidige SoMe strategi, som er efterfulgt af et møde/workshop med nøglepersonerne i jeres virksomhed, således både vi og I er bedst klædt på til at få succes med projektet.

SOME KPI'er

Vi går meget op i at måle, tracke og dokumentere alt, hvad vi laver, så vi på den måde altid er bedst muligt klædt på til fremtiden og kan holde en analytisk tilgang til resultaterne. På denne måde kan vi konstant opdatere, optimere og forberede os.

Dette er selvfølgelig noget vi gerne vil videregive til jer, så vi sammen kan definere hvilke parametre og KPI’er, der er vigtige at måle i forhold til jeres social media strategi.

Har du brug for hjælp til at fastlægge jeres social media strategi, så er du velkommen til at hive fat i os til en uforpligtende dialog.