Video marketing

Video er et uundgåeligt element at komme udenom i en seriøs marketingstrategi i år 2021. Video marketing er et element, vi ser mere og mere – i alt lige fra annoncer på de sociale medier, til content marketing aktiviteter, blogindlæg, salg m.m.

Og det er med god grund; gentagne undersøgelser bekræfter, at modtagere foretrækker at konsumere video fremfor tekst og billeder. De husker det bedre, og effekten er større. Med andre ord: Brug af video i marketing = højere ROI.

Hvorfor arbejde med video marketing?

Højere ROI
Højere engagement
Højere brandværdi

Undersøgelser viser, at video marketing generelt har højere engagement, og ligeledes foretrækker 54 procent af modtagere at konsumere video som content frem for tekst, billeder mv.

Det gør video til et yderst effektiv format, som vi i rigtigt mange tilfælde ser, sikrer den højest mulige ROI og giver mest brandværdi. Det afspejler sig i en øget bundlinje.

Det ser vi både i forbindelse med:

Med det sagt afhænger det dog 100% af den enkelte virksomhed, budskab og formål, hvilket format, der fungerer bedst. Vil du have afklaring på, om video som content er det rette for dig? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Hvordan kan man bruge video i sin markedsføring?

Videoer kan bruges i mange sammenhænge i forbindelse med markedsføring. Både som det bærende content eller som supplerende content i forbindelse med andet content marketing eller lignende. F.eks. i nyhedsbreve, blogindlæg eller lignende.

Vi oplever ofte, at følgende typer af video markedsføring fungerer godt (samt hvordan og til hvad):

Video marketing typer tabel

Det afhænger 100% af din præcise situation, dine kunder, formålet med markedsføringen og din virksomhed, hvordan du bør benytte dig af video markedsføring.

Dit video marketing bureau: Fra optagelse til færdig video

Vi kender vigtigheden af video ifm. markedsføring, og vi hjælper gerne dig med dit video content. Med alt lige fra sparring og rådgivning til selve eksekvering; fra optagelse til færdig video.

Vi er ekspert indenfor netop markedsføring, og vi ved hvilke formater og typer, der fungerer i den enkelte situation, branche og type af marketing. Sammen finder vi ud af, hvad der skal til og hjælper dig med at realisere det – alt afhængig af dit behov og dine ressourcer.

Skal vi tage en snak om din video marketing? Kontakt os på tlf. 60 40 10 06